Generic placeholder image

Apartman 1 Third slide

Naš najveći apartman zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Prikaži detalje »

Generic placeholder image

Apartman 2&3 Third slide

Apartmani visoke klase s naljepšim pogledom.

Prikaži detalje »

Generic placeholder image

Apartman 4 Third slide

Naš mali srednje klase.

Prikaži detalje »


O nama.Villa Ćavar je novo izgrađeni objekt koja je u vlasništvu obitelji Ćavar.

Većinu života proveli smo radeći u Njemačkoj i s iskustvom koje smo stekli radeći u gastronomiji i ljubavi prema ljudima i turizmu odlučili smo naš dom podijeliti s Vama .

Villa Ćavar smještena je na mirnom mjestu poluotoka Čiovo, udaljena od predivne pješčane plaže samo 50 metara, 3 km od UNESCO-vog grada Trogira, 30 km od Splita i 7 km od zračne luke. Vila raspolaže sa 3 moderna i komforna apartmana koji su potpuno opremljeni. Svi apartmani imaju osiguran parking prostor, te predivan pogled na jadransku obalu.

Villa Cavar

plaza Okrug Gornji

U blizini brojni sadržaji.

U neposrednoj blizini vile nalaze se brojni restorani koji nude dalmatinske specijalitete,kafići koji nude vrhunsku zabavu, a za rekreaciju u blizini je sportski centar i ronilački klub.
Svim gostima želimo srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak.


O Trogiru. Trogir je gradić smješten u srcu Dalmacije.

Na malom otočiću u morskom tjesnacu, između kopna i otoka Čiova sa kojim je spojen mostovima. Grad je kao turistička destinacija izvrsno povezan sa svim svjetskim gradovima upravo zbog blizine zračne luke Split (4km) ali i u svim drugim tursitičkim destinacijama u Hrvatskoj.

Trogir je izrazito turistički centar s blagom mediteranskom klimom pa ukoliko dolazite u ljetnim mjesecima osim što ćete se kupati u nekim od najljepših uvala i plaža na Jadranu uživat ćete u bogatom noćnom životu po raznim disko barovima ali i kulturološkim događanjima kao što su Trogirsko ljeto, međunarodno natjecanje tenora, izložbe u muzeju...
Trogir je grad bogate kulturne baštine koju je 1997. godine prepoznao i UNESCO uvrstivši ga na listu svjetske baštine.

Trogir